Rewicom levererar lokala nät med garanterad täckning för data- och mobilkommunikation.

Med våra lokala nät får våra kunder tillgång till garanterad modern kommunikation precis där man själv bestämmer var man vill ha det, oftast inomhus men ibland gör vi även utomhuslösningar. Rewicom erbjuder etablerade radioteknologier till de lokala näten som WiFi och mobilteknologier (3GPP standard, som t.ex. GSM eller LTE) och kan kombinera dessa för att erbjuda bästa tal och datatjänst. Dessutom kan de lokala näten kopplas ihop till de publika näten, både internet och andra mobilnät (så kallad roaming), och kombinerar då garanterad täckning enligt kundens önskemål, bästa teknologi och prestanda, låg driftskostnad och miljövänligt med låg energiförbrukning.

PBX och Centrexlösning kan med fördel kombineras med det lokala mobilnätet.

Rewicom erbjuder kompletta lösningar från planering, projektledning, installation samt drift och underhåller av alla typer av lokal nät. Kunden får på det sättet en komplett fullservice med modern kommunikation som stödjer kundens egen verksamhet. Rewicom tar hand om allt för en fungerande kommunikation.

 

På Rewicoms hemsida kan du läsa mer om företaget. Till hemsidan.


Vill du veta mer?

Om du är intresserad av mer information kring vårt affärsområde Lokala nät, vänligen fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig.

Namn *
Namn